megrendelem a SPEAK ENGLISH! című kiadvány bemutatócsomagját és a további különálló küldeményeket.
A 9 000 Ft értékű bemutatócsomag ára most rendkívül kedvező, mindössze 990 Ft, mely már a csomagolási és postaköltséget, valamint az áfát is tartalmazza. Amennyiben a bemutatócsomag átvételét követő 8 munkanapon belül nem adok elutasító választ, három-négy hetente  megkapom a sorozat újabb küldeményét – 9 négyoldalas kártyát és egy
CD-t – 1990 Ft ellenében. A kártyák további küldését bármikor megszakíthatom – elég, ha telefonon vagy levélben értesítem Önöket. Megadott elérhetőségeimen (e-mail, telefon) is várom megkeresésüket cégük és más megbízható cégek ajánlataival. Amennyiben nem kívánok élni ezzel a lehetőséggel, akkor ezeket a helyeket (e-mail, telefon) üresen hagyom.

Férfi     Nő   


A megrendeléssel kapcsolatos információkat elolvastam és megértettem.
9 000 Ft értékű bemutatócsomagunk most mindössze
Rendeljen MOST és Öné egy többnyelvű szótárgép!


990 Ft!

star
Header

Gyors és hatékony angoltanulás otthon!

Az ANGOLUL MINDENKINEK - SPEAK ENGLISH! egyedülálló kiadvánnyal az egész család önállóan, otthon és kényelmes körülmények között tanulhat angolul.  A SPEAK ENGLISH! oktatókártyák és CD-k egyedülálló sorozata, amely segít Önnek elsajátítani az angol nyelvet - így egyetlen otthonból sem hiányozhat!

Az ANGOLUL MINDENKINEK - SPEAK ENGLISH! című kiadványunk könyvesboltokban nem kapható, kizárólag megrendeléssel juthat hozzá. Az oktatókártyákat és a CD-ket anyanyelvi tanárok állították össze úgy, hogy gyorsan és kényelmesen tudja elsajátítani az angol nyelvet és könnyedén fejleszthesse beszédkészségét. Kiadványunk Önnek szól, akár az alapoktól tanulja a nyelvet, akár éppen tudását szeretné felfrissíteni, elmélyíteni. Használja ki e különleges alkalmat, hogy 9 000 Ft értékű bemutatócsomagunkat most mindössze 990 Ft-ért megkapja. Ez az ár a csomagolási és postaköltséget, valamint az áfát is tartalmazza.
 a Speak English! szerkesztője
Ui.: Ne szalassza el a lehetőséget  RENDELJEN MOST!


Az Ön bemutatócsomagja az alábbiakat tartalmazza:  • 18 négyoldalas angol oktatókártya és 2 CD anyanyelvi hanganyaggal a mindennapi életben előfoduló témákkal, helyzetekkel. segítségükkel magabiztosan használja majd az angol kifejezéseket, nyelvtani szabályokat. 
  • 1 dekoratív lefűzőmappa és 1 CD-tartó a kártyák és a CD-k biztonságos tárolására
  • 9 praktikus elválasztó-kártya, hogy gyorsan megtalálja a keresett kártyát
  • HA MOST RENDEL, egy értékes többnyelvű szótárgépet is kap ajándékba     

                                                                                                                                                                         


Miért érdemes kiadványunkkal angolul tanulni?


  • Az oktatókártyákat és CD-ket kiváló külföldi és magyar szakemberek állították össze, amit az is bizonyít, hogy segítségével több tízezren tanulnak eredményesen a világ számos országában.
  • Az oktatókártyák segítségével lépésről lépésre sajátíthatja el, hogyan birkózzon meg angolul a különböző hétköznapi helyzetekkel.
  • Akkor tanulhat angolul, amikor akar, ameddig éppen megfelelő Önnek anélkül, hogy előre ki kellene fizetnie egy angoltanfolyam díját.
  • A CD-n található, angol anyanyelvű narrátor közreműködésével rögzített, rendkívül hasznos gyakorlatokat bárhol és bármikor meghallgathatja.
  • Kiadványunk remek kiegészítője az iskolai nyelvoktatásnak, segítségével a gyermekek jobb teljesítményre lesznek képesek.

Egyedi kiadványunk könyvesboltban nem kapható, kizárólag megrendeléssel juthat hozzá. A kártyák témái közérthetőek és könnyen áttekinthetők, a kiadványban található tesztek segítségével folyamatosan ellenőrizheti tudását.

A Speak English! minden témaköre számos hasznos és érdekes példán keresztül mutatja be a mindennapi élet különböző területeit:

Útbaigazítás – Segítségkérés – Foglalkozás, karrier – Külföldön – Szórakozás – Szállodában – Bevásárlás – Ismerkedés – Étteremben – Család – Irodában – Időjárás

Ezen felül a feladatfajták szerint 9 csoportra osztottuk a kiadványt:

LISTENING
(szöveghallgatás)
VOCABULARY
(szókincsfejlesztés)
SPEAKING
(beszéd)
GRAMMAR
(nyelvtan)
READING
(olvasás)
WRITING
(írás/helyesírás)
FUN WITH ENGLISH
(szórakoztató feladatok)
STORY
(történetek)
CHECK YOUR
PROGRESS
(tesztfeladatok/
megoldás)

Ne késlekedjen és próbálja ki most!

MEGRENDELEMHogyan működik?

9 000 Ft értékű bemutatócsomag mindössze 990 Ft-ért!

Töltse ki a fenti adatlapot, hogy Öné lehessen a 9 000 Ft értékű bemutatócsomag. Ha most megrendeli, Öné AJÁNDÉKUNK, egy többnyelvű szótárgép. A bemutatócsomagért Önnek mindössze 990 Ft-ot kell fizetnie, ami már tartalmazza a csomagolási és postaköltséget, valalmint az áfát is.

Kötelezettségek nélkül

Amennyiben a bemutatócsomag átvételét követő 8 napon belül nem kapunk Öntől elutasító választ, három-négy hetente  elküldjük a kiadvány újabb csomagját 1990 Ft ellenében.  A további küldemények bármikor lemondhatók – elég, ha telefonon vagy levélben értesít bennünket.

Csak Önön múlik, hogy meddig gyűjti a kártyákat

A küldemények átvétele nem kötelezi Önt vásárlásra, visszaküldheti a kártyacsomagokat 8 munkanapon belül. A kártyák további küldése bármikor megszakítható – elég, ha felhívja ügyfélszolgálatunkat a 374-3887-os telefonszámon.


RENDELJEN MOST!A megbízhatóság garanciája

Az IMP garancia a kiváló minőségre és az ügyfelek elégedettségére. Olvasóink több mint 30 éve forgatják ismeretterjesztő és oktató kiadványainkat világszerte. A megtekintésre megrendelt, különálló küldemények nem kötelezik Önt vásárlásra, azokat a kézhezvételt követő 8 munkanapon belül, megfelelően bérmentesítve visszaküldheti nekünk. A további küldemények bármikor lemondhatók – elég, ha telefonon vagy levélben értesít bennünket. Kiadványunkkal garantáltan elégedett lesz!

 Ismerkedjen meg elégedett ügyfeleink véleményével

„Már az angol tanárnője is felfigyelt gyors fejlődésére!”

Évekig tanultam angolul az iskolában, de sajnos azóta egyáltalán nem használtam a nyelvet. Amióta a kisfiam elkezdett angolt tanulni az iskolában, azóta különösen érzem a nyelvismeret hiányát. Amikor megkaptam a Mester Kiadó SPEAK ENGLISH! reklámanyagát, tudtam, hogy megvan a megoldás.  Ma már jól elboldogulok az angollal. A kisfiam is használja már a kiadványt.  A CD-n található hanganyag segítségével egyszerűen tudja fejleszteni a szókincsét és a kiejtését. Már az angol tanárnője is felfigyelt gyors fejlődésére!

Anna Pécsről

„Az angoltanulás kellemes és hatásos módja”

Többször próbálkoztam már drága nyelvtanfolyamokkal, de egy-két hónap után mindig abbahagytam. Sajnos az órák időpontja sokszor nem volt megfelelő, és hatfős csoportban tanulni sem volt igazán hatásos. Kedvenc újságom olvasásakor találkoztam a SPEAK ENGLISH! kiadvány ismertetőjével, és úgy döntöttem, megpróbálok egyedül tanulni. Életemben először szórakoztatott a nyelvtanulás! Kényelmesen, otthon tanulhatok, amikor időm engedi és kedvem tartja.

Judit Sopronból

„Végre sikerült remek munkát találnom!”

Néhány éve elvesztettem az állásomat, és hosszú ideig nem találtam megfelelő munkát. A hirdetésekben alapkövetelményként jelölték meg az angol nyelvtudást. Rájöttem, hogy ha megfelelő munkát szeretnék találni, meg kell tanulnom angolul.  Ekkor került a kezembe a SPEAK ENGLISH! reklámanyaga. Úgy döntöttem, megrendelem a kiadványt. Nagyon meglepődtem, hogy ennyire könnyedén is lehet nyelvet tanulni. Miután sikeresen felelevenítettem és elmélyítettem nyelvtudásomat, sokkal érdekesebb munkát kaptam, mint amit korábban végeztem.

Máté Szegedről

RENDELJEN MOST!


Gratulálunk!

Az Ön bemutatócsomagja mindezt tartalmazza mindössze 990 Ft-ért!

top

18 négyoldalas angol oktatókártya a mindennapi életben előfoduló témákkal, helyzetekkel

top

top

2 CD anyanyelvi hanganyaggal – segítségükkel magabiztosan használja majd az angol kifejezéseket, nyelvtani szabályokat

top

top

1 dekoratív lefűzőmappa és 1 egy CD-tartó a kártyák és a CD-k biztonságos tárolására

top

top

9 praktikus elválasztó-kártya, hogy gyorsan megtalálja a keresett kártyát

top

top

1 információs füzet, amely útmutatást ad Önnek, hogyan használja kiadványunkat

top

top

Ha most rendel, egy értékes szótárgépet is kap ajándékba

top

RENDELJEN MOST!