megrendelem az Képes Bibliai Kalandok című kiadvány bemutatócsomagját és a további különálló küldeményeket. A 9 000 Ft értékű bemutatócsomag ára most rendkívül kedvező, mindössze 490 Ft. (Az ár tartalmazza a csomagolási és postaköltséget, valamint az áfát is.) Amennyiben a bemutatócsomag átvételét követő 8 munkanapon belül nem adok elutasító választ, 3-4 hetente megkapom a sorozat újabb küldeményét 1590 Ft ellenében. A további küldeményeket bármikor lemondhatom, elég erről telefonon vagy levélben értesítést küldenem. Megadott elérhetőségeimen (e-mail, telefon) is várom megkeresésüket cégük és más megbízható cégek ajánlataival. Amennyiben nem kívánok élni ezzel a lehetőséggel, akkor ezeket a helyeket (e-mail, telefon) üresen hagyom.
Férfi     Nő   


A megrendeléssel kapcsolatos információkat elolvastam és megértettem.
9 000 Ft értékű bemutatócsomagunk most
RENDELJEN MOST és Öné a hátizsák!
 490 Ft! 
star
Header

A Biblia misztikus és tanulságos világa játékos formában!

 

Gondolt már arra, hogyan mesélje el gyermekének a legérdekesebb és legtanulságosabb történeteket a Szentírásból? Szeretné úgy fejleszteni gyermeke koncentrálóképességét, kreativitását és nyelvérzékét hogy közben a szórakozásról se kelljen lemondania? Szeretné, ha gyermeke is megismerné a kultúránk és történelmünk alapját képező bibliai történeteket könnyed mesék formájában?
Itt az egyedülálló lehetőség, hogy egyszerően és mégis szórakoztató módon tanítsa meg gyermekének a kedvességről, igazságról és jóságról szóló történeteket.

A „Képes Bibliai Kalandok” egy remek kiadvány, amelynek minden gyermek könyvespolcán ott a helye, mert:


  • A gyerekek megismerhetik a legszebb bibliai történeteket, személyeket, és játékosan megérthetik a történetek tanulságait
  • A rövid történetek a legkisebb gyermekek számára is könnyen érthetôek és izgalmasak, a nagyobbak gyakorolhatják az olvasást is
  • A mesekártyák mellett található kifestô és puzzle fejleszti a kreativitást
  • Közös élménnyé varázsolják az olvasást és az egész család együtt lehet
  • Hasznos és képességfejlesztô idôtöltés a kicsiknek

Ne habozzon, rendelje meg kiadványunkat még ma!

Élvezze a gyermekeivel eltöltött időt, jó szórakozást kívánunk az egész családnak!

Üdvözlettel


a „Képes Bibliai kalandok!” szerkesztője

Ui.: Ne szalassza el a lehetőséget RENDELJEN MOST!

 


Az Ön bemutatócsomagja a következőket tartalmazza:

  • 27 mesekártya – a hátoldalukon egy színes puzzle darabjaival
  • 3 kifestő
  • 3 interaktív játékkártya rejtvényekkel és fejtörőkkel
  • Kártyák bibliai hősökkel és napi imádságokkal
  • HA MOST RENDEL, egy fantasztikus hátizsákot is kap ajándékba

RENDELJEN MOST!

 


 

Hogyan működik?

9 000 Ft értékű bemutatócsomag mindössze 490 Ft-ért!

Töltse ki, és küldje el a fenti adatlapot, hogy Öné lehessen a 9 000 Ft értékű bemutatócsomag. Ha most megrendeli, Öné AJÁNDÉKUNK, a fantasztikus hátizsák. A bemutatócsomagért Önnek mindössze 490 Ft-ot kell fizetnie, ami már tartalmazza a csomagolási és postaköltséget, valamint az áfát is.

Kötelezettségek nélkül

Amennyiben a bemutatócsomag átvételét követő 8 napon belül nem kapunk Öntől elutasító választ, három-négy hetente elküldjük a kiadvány újabb csomagját 1590 Ft ellenében. A további küldemények bármikor lemondhatók – elég, ha telefonon vagy levélben értesít bennünket.

Csak Önön múlik, hogy meddig gyűjti a kártyákat

A küldemények átvétele nem kötelezi Önt vásárlásra, visszaküldheti a kártyacsomagokat 8 munkanapon belül. A kártyák további küldése bármikor megszakítható – elég, ha felhívja ügyfélszolgálatunkat a 374-3835-os telefonszámon.A megbízhatóság garanciája

Az IMP garancia a kiváló minőségre és az ügyfelek elégedettségére. Az IMP kiadócsoport 1972 óta több mint 30 országban végzi munkáját, és minőségi kiadványairól híres világszerte. Minden szállítással kiadványunk újabb remek darabjával ismerkedhet meg. Kiadványainkat addig tanulmányozhatja, amíg Ön szeretné. Eldöntheti hány receptkártyára van szüksége, és milyen ütemben szeretné megkapni őket. Ha meg kívánja tartani őket, kérjük, fizesse be a mellékelt postautalványon szereplő összeget. Ha esetleg nem nyeri el a tetszését, küldje vissza címünkre megfelelően bérmentesítve, és lemondási szándékát jelezze 8 munkanapon belül telefonon vagy levélben jelezze ügyfélszolgálatunknál. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra!

RENDELJEN MOST!
 


Gratulálunk!

Az Ön bemutatócsomagjának tartalma mindössze 490 Ft-ért:

top

Noé bárkája történetét meséli el a 9 mesekártya. A szórakozást az interaktív játékkártya, a színes puzzle és a kifestő garantálja.

top

top

Jézus születésének történetét meséli el a 9 mesekártya. A szórakozást az interaktív játékkártya, a színes puzzle és a kifestő garantálja.

top

top

Dávid és Góliát történetét meséli el a 9 mesekártya. A szórakozást az interaktív játékkártya, a színes puzzle és a kifestő garantálja.

top

top

Tárolódoboz és elválasztókártyák, amelyben kényelmesen tárolhatók, rendszerezhetők és szállíthatók a kártyák.

bottom

top

HA MOST RENDEL, egy fantasztikus hátizsákot is kap ajándékba

bottom

RENDELJEN MOST !